7 d’abr. 2014

Flama


Era foc. Era flama. Dansava desenfrenada, reia amb la boca oberta i els ulls plens de llum. Era etèrea i terrenal. La meva mirada es quedà clavada en la seva figura, els meus respirs davallaven amb cada moviment del seu cos, cada contorsió impossible que es transformava en una figura final, efímera, de seguida encadenada amb una altra giravolta. Allà palpantada només podia que observar-la.

La resta dels assistents es movia a un sol compàs, harmoniosament, com una massa fosca sense rostre. Era precisament la seva arrítmia, la facilitat amb la que rompia la cadència per inventar-ne una de nova, la que li conferia aquella màgia.

No podia permetre'm aquella sensació, no podia sentir aquella fascinació cap a una altra dona, no podia desitjar que ens despulléssim dels nostres vestits i ens acariciéssim el que quedava de nit. Amb la mirada altiva i el cor de pedra, me'n vaig allunyar. Darrere meu encara podia sentir el seu riure, el galop dels seus tacons sobre el parquet, el so de les seves faldilles tallant l'aire.

Era foc. Era flama. Era vida.

------------

07/04/2014 a les 23:15
Edito l'errada que m'ha comentat en XeXu! Sort que em vigilen... Hehehe:
Aquesta ha sigut la meva humil aportació als Relats conjunts d'aquest mes! Espero que us agradi.

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Com que d'enguany? Hehehe, si n'hi ha un cada mes!

Bé, l'atracció de vegades no es pot dominar, no triem el que capta la nostra atenció, i si és algú per qui no ens hauríem de sentir atrets, què hi podem fer. Potser la millor solució és aquesta, la de marxar, si no és que volem sucumbir als desitjos, és clar.

NeoPoeta ha dit...

Hehehe... jo en realitat sóc més de sucumbir, però la paia aquesta de rosa m'ha semblat tan estirada...

Elfreelang ha dit...

doncs si m'ha agradat molt el teu realt!

Dr Purva Pius ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.